Arpacas(grau fiert)

de Rocsi in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 51243 vizualizari

COMENTARII (9)

Miha 1

13.03.2010, 21:41

Imi place coliva, ca despre asta e vorba, nu? Dar...paradoxal...nu pot s-o inghit. Iar daca e de pomana nici nu ma pot uita la ea.

Rocsi 1

13.03.2010, 21:50

da despre coliva e vorba..nici eu d ela pomana nu mananc dar facuta de mine aksa imi place la nebunie

ela 1

13.03.2010, 22:23

ce dor imi este de asa ceva,culmea ironiei e ca probabil voi manca curand caci bunica mea nu mai are multe zile de trait...eu mi-am mai cumparat de la metro gata facuta,bineinteles ca are alta denumire

Rocsi 1

14.03.2010, 17:15

imi pare rau ela...mai bine paip facuta de tine in ksa decat la astfel de "ocazii"..si mie imi place mult

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:28

prin Ardeal nu se prea face , dar mie imi place la gust mananc de obicei cand merg la manastire la Recea .

nadina73 1

15.03.2010, 01:25

asa e mihaela si eu sant din tg-mures si la noi nu se face dar de cand sant in spania si aici avem preoti din toate partil ,ne-am obisnuit dupa obiceiurile lor ,e buna ,iar referitor la pomana de ce nu mancati mai fratilor ca doar nu mortu a facut-o?o fac tot oameni si eu duc la biserica samnbata la pomenirea mortilor si o impart la toti cei ce vin la Sfanta Biserica.

Miha 1

15.03.2010, 10:26

Nadina, tu n-ai nici o mancare pe care nu poti sa o inghiti, indiferent de cine a facut-o?

anomisana 1

22.03.2011, 16:43

Rocsi, bine ai facut ca ai postat reteta. Am sa ma inspir de la tine si de la Nadina si sper sa-mi iasa, ca nu am incotro. Pana la 40 de zile ma mai ajuta matusile, dar dupa aceea trebuie sa ma descurc singura. Ce pacat ca nu am profitat si nu am invatat reteta mamei... O facea atat de buna... Nici eu nu mancam de la pomana, dar facuta de mama, era altceva.

Rocsi 1

22.03.2011, 20:01

anomisana bafta si sper sa iti iese...de obicei se zive ca graul e pretentios ,nu stiu de ce..eu mereu fac cu mama si imi iese..astept sa imi zici ce ti-a iesit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rafaello negre (Salam de biscuiti reteta)-post