Baigli

de mimmi in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 37832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 1 pachet margarina,
  • 2 galbenusuri,
  • 600g faina,
  • 4 linguri smantana,
  • 5 linguri zahar,
  • 15-20 g drojdie ,
  • Umplutura:
  • 250 g nuca macinata,
  • 8 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,  
  • 500 g mac macinat,
  • 16 linguri zahar,
  • 200 ml lapte,
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baigli:

Se framanta un aluat din toate ingredientele(drojdia inmuiata in putin lapte caldut).Aluatul se imparte in 3 bucati.

Pentru umplutura:

Se pune laptele la foc impreuna cu zaharul pana se dizolva.Pe urma se toarna peste nuca macinata si se amesteca.La fel procedam si cu macul.


Fiecare bucata de aluat se intinde intr-o foaie subtire.Se pune compozitia de nuca si se ruleaza. La fel procedam si pentru cel cu mac.Din acesta compozitie vom face 2 cozonaci.

Punem cozonacii intr-o tava tapetata si ii ungem cu un ou batut.Ii dam la cuptor pentru cca 40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baigli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Micutza Luana 1

17.03.2013, 19:16

cat de bine arata

laura2002 1

25.09.2013, 15:19

fara mac se poate?

mimmi 1

04.10.2013, 15:57

Laura, il poti face cu nuca daca nu iti place macul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fine cu nuci