Banana bread

de cccris in Prajituri, 5 Feb 2010 | 5056 vizualizari

 

E minunata cind ai prea multe banane gata sa se strice. Nu e paine, ci un fel de chec cu banane. Foarte buna si dulce, iar coaja e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/4 cup zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3/4 cup unt
  • 3 cup zahar
  • 3 oua
  • 6 banane pisate
  • 1 cutie smintina
  • 2 lingurite vanilie (esenta la sticluta)
  • 2 lingurite scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 lingurite praf de copt
  • 4 1/2 cup faina
  • 1 cup nuci, alune etc. tocate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana bread:

Se incinge cuptorul la 150 grade.

Se unge o tava mare de prajituri. 1/4 cup zahar se amesteca cu 1 lingurita scortisoara si cu acestea se prafuieste bine tava de copt.

Intr-un castron mare se amesteca foarte bine celalalte ingrediente ( faina si praful de copt la sfirsit). Se toarna in forma si se lasa la cuptor o ora sau pina iese scobitoarea curata.

TIPS-URI

1

Bananele e bine sa fie din cele foarte coapte. Eu am pus doar 5 ca nu aveam mai multe, iar nuci nu am mai folosit. Din greseala am folosit o tava mai mica si a trebuit sa o las mai mult in cuptor ca sa se faca si miezul. E mai bine sa o faceti in tava mare, sa fie ca o prajitura sau in mai multe tavi de chec. Gustul e minunat oricum procedati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana bread" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de sfecla rosie , portocale si branza cremoasa

pe 26.07 la 23:35

Costite de porc adevarate, la gratar

pe 26.07 la 21:41

Salata de vinete cu iaurt si chimen

pe 26.07 la 15:32

Desert prajitura racoroasa cu zmeura

pe 25.07 la 22:30

Desert prajitura cu fructe de vara

pe 25.07 la 22:07

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de sfecla rosie , portocale si branza cremoasa

pe 26.07 la 23:35

Costite de porc adevarate, la gratar

pe 26.07 la 21:41

Salata de vinete cu iaurt si chimen

pe 26.07 la 15:32

Desert prajitura racoroasa cu zmeura

pe 25.07 la 22:30

Desert prajitura cu fructe de vara

pe 25.07 la 22:07

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Capsunica