Desert Banana bread (Chec cu banane)

de Gherca Daniela in Prajituri, 20 Noi 2018 | 10903 vizualizari

 

Daca aveti banane care sunt foarte coapte si nu se mai mananca, puteti face din ele un delicios chec!

 

INGREDIENTE

  • 3 banane (bine coapte)
  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 80 ml ulei sau unt topit
  • esenta de vanilie
  • 1 pliculet praf de copt
  • putina sare
  • 200 g faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Banana bread (Chec cu banane):

Decojim bananele si le pasam cu o furculita sau cu ustensila de facut piure.
     Punem bananele pisate intr-un bol, impreuna cu ouale, zaharul, vanilia si uleiul sau untul topit si omogenizam bine cu un tel, iar la final cernem faina cu sarea si praful de copt direct in bol, omogenizam din nou, iar compozitia rezultata o turnam intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.
     Dam tava la cuptorul incins la 180°C, pentru aproximativ 1 ora sau pana trece testul cu scobitoarea, iar checul este usor maroniu deasupra.
    In chec se mai pot adauga nuci, fructe confiate, fructe uscate, stafide, ciocolata etc.!
    Eu am pus cateva bucatele de ciocolata cu lapte, dar se pot pune pepite de ciocolata pentru un aspect mai frumos!
Super bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Banana bread (Chec cu banane)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

20.11.2018, 20:42

O feliuta as vrea si eu, ca tocmai mi-am pregatit un ceai!

dantes 1

25.11.2018, 09:19

Bun!

mirela0911 1

26.11.2018, 13:14

Ce bun e!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec in trei culori