Banuti cu gem - de post

de Georgiana78 in Prajituri, 23 Mar 2012 | 8990 vizualizari

 

By Laura Sava Sunt biscuiti de post uniti cu un gem acrisor . Sunt foarte gustosi, aromati si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr margarina
  • 2 linguri miere(eu pur si simplu nu am mai avut in casa si am pus sirop de brad de casa si din cauza asta cred ca nu au o fata prea reusita - trebuia sa fie mai albi...)
  • 20 linguri rase zahar pudra
  • 250 gr faina
  • 1 lingura suc lamaie
  • 1 lingurita bicarbonat
  • gem caise (eu am avut o peltea de gutui)
  • 50 gr nuca cocos
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti cu gem - de post:

- frecam spuma margarina cu zaharul


- se adauga mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si un praf de sare, se adauga faina si se framanta


- se aduna coca in forma de bila si se da la frigider 15 min


- se presara cu faina suprafata de lucru si se intinde aluatul intr-o foaie nu prea subtire si se decupeaza cu o forma rotunda sau gura unui paharel, discuri din aluat


- se aseaza discurile pe tava tapetata cu hartie de copt la distanta una de alta si se coc 8-10 min la temp de 180C pana capata o culoare aramie


- se lasa la racit dupa care se ung cu gem de caise si se lipesc cate doi si se tavalesc prin nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti cu gem - de post" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Georgiana78 1

23.03.2013, 10:06

CookieMonster, ma bucur ca iti plac!

Georgiana78 1

23.03.2013, 10:06

eduard

Georgiana78 1

23.03.2013, 10:07

Lia, multumesc!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta rustica cu mac si branza
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Islere 8 Martie