Batoane cu sparanghel si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Reteta de vedeta, 4 Dec 2015 | 883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura mica de sparanghel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 4 felii groase de paine cu tarate si seminte
  • 4 linguri unt
  • 200 grame branza Gouda
  • 2 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 oua fierte moi pentru servit
  • coacaze pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu sparanghel si branza Gouda:

Se frig tulpinile de sparanghel presarate cu sare, piper si ulei de masline pe un gratar fierbinte, 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte.


Se scot pe un tocator si se toaca grosier.


Intr-o farfurie nu foarte adanca, se bat ouale impreuna cu laptele, sare si piper.


Se ung feliile de paine cu unt pe partea care va fi in exterior, iar pe partea interioara se aseaza sparanghelul si branza. Se inchid sandvisurile cu celelalte felii de paine cu partea unsa cu unt spre exterior.


Se inmoaie sandvisurile in mixul de ou si lapte si se prajesc intr-o tigaie la foc mediu, cu putin unt, pana devin aurii, iar branza s-a topit.


Se scot pe o farfurie si se taie in batoane.


Se servesc fierbinti cu oua moi si coacaze.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu sparanghel si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

05.12.2015, 05:15

Retete una si una! Tare mult imi place ce pregatesti / gatesti! As vrea sa fiu musafirul tau zilnic!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:03

Ahh Ela, esti o draguta! :* Multumesc bucatarasi!

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:14

Ce-mi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Jacket Potatoes cu Trio Delaco