Batoane cu sparanghel si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Reteta de vedeta, 4 Dec 2015 | 1855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura mica de sparanghel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 4 felii groase de paine cu tarate si seminte
  • 4 linguri unt
  • 200 grame branza Gouda
  • 2 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 oua fierte moi pentru servit
  • coacaze pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu sparanghel si branza Gouda:

Se frig tulpinile de sparanghel presarate cu sare, piper si ulei de masline pe un gratar fierbinte, 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte.


Se scot pe un tocator si se toaca grosier.


Intr-o farfurie nu foarte adanca, se bat ouale impreuna cu laptele, sare si piper.


Se ung feliile de paine cu unt pe partea care va fi in exterior, iar pe partea interioara se aseaza sparanghelul si branza. Se inchid sandvisurile cu celelalte felii de paine cu partea unsa cu unt spre exterior.


Se inmoaie sandvisurile in mixul de ou si lapte si se prajesc intr-o tigaie la foc mediu, cu putin unt, pana devin aurii, iar branza s-a topit.


Se scot pe o farfurie si se taie in batoane.


Se servesc fierbinti cu oua moi si coacaze.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu sparanghel si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

05.12.2015, 05:15

Retete una si una! Tare mult imi place ce pregatesti / gatesti! As vrea sa fiu musafirul tau zilnic!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:03

Ahh Ela, esti o draguta! :* Multumesc bucatarasi!

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:14

Ce-mi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

la 18:20

Prajitura belea....de buna

ieri la 17:32

Ciuperci umplute cu bulgur

de Rocsi 9

pe 13.06 la 20:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"