Desert bilute de biscuiti

de diana_k in Prajituri, 8 Noi 2013 | 211350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr zahar
  • 2 pahare apa
  • 2 linguri cu varf cacao
  • 150 gr unt
  • 500 gr biscuiti
  • 1 lingurita esenta rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2-3 linguri nuca de cocos
  • optional: visine, stafide, nuci
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute de biscuiti:

Biscutii se macina, se pun intr-un vas impreuna cu cacaua si zaharul vanilat.

Zaharul cu apa se pun la fiert pana se obtine un sirop gros. Oprim focul si adaugam untul si amestecam pana se topeste complet. Se toarna caldut peste biscuiti, se pune romul si se amesteca bine compozitia.

Se modeleaza bilute mici care se tavalesc prin nuca de cocos, cacao sau nuca macinata.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune cate o visina sau stafida in mijlocul bilutei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

nutica 1

30.04.2014, 14:33

pot sa pun lapte in loc de apa?

Sophia 1

13.09.2019, 15:42

Buna ! Am pus apa cu zaharul pe foc și nu mi sa îngroșat de ce ?

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zi si noapte