Bilute TIRAMISU - Tiramisu reţetă modificata

de nadina73 in Dulciuri, 7 Ian 2011 | 7609 vizualizari

 

Buneeeee de tot

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi
  • 1 cutie mascarpone
  • 2 linguri ness
  • 2 linguri apa
  • 2 linguri lichior
  • 4 linguri zahar
  • cacao-decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute TIRAMISU - Tiramisu reţetă modificata:

Tiramisu reţetă modificata

Piscoturile se zdrobesc marunt
Se amesteca  mascarponele cu zaharul
Nessul se dizolva in 2 linguri de apa cu  lichiorul.
Se amesteca toate ,piscoturile zdrobite,cu nessul,apa,lichiorul si mascarponele.
Se formeaza bilute in mana, se dau prin cacao si se pun de forme de hartie rotunde mici.
Se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute TIRAMISU - Tiramisu reţetă modificata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gofre cu mascarpone de cacao