Biscuiti cu ciocolata-un alt fel de salam de biscuiti

de ela in Dulciuri, 18 Mar 2010 | 13084 vizualizari

 

pentru toti ciocolatosii....te topesti de placere...

 

INGREDIENTE

  • 1kg ciocolata de menaj neagra,
  • 150gr unt,
  • 1cutie lapte condensat de 400gr(eu am folosit 4folii de lapte pt cafea),
  • 300gr biscuiti digestivi sau populari ,
  • 50gr biscuiti glazurati,
  • 100gr stafide,
  • 100gr nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata-un alt fel de salam de biscuiti:

Ungeti o forma de cozonac mai mica cu ulei de floarea soarelui si puneti in ea o folie de prospetime.Topiti ciocolata intr-o craticioara la bain-marie,adaugati untul si la sfarsit laptele condensat.Intre timp rupeti biscuitii bucatele mai mari,la fel si nuca,faceti-o mai marunta si impreuna cu stafidele amestecati-le intr-un vas mai mare.Amestecati cele doua compozitii foarte bine si rasturnati-le in forma de cozonac,niveland bine.Deasupra puneti biscuitii glazurati si tasati putin.Dati la rece cel putin 3ore.Rasturnati pe un platou si lasati 20minute la temperatura camerei.Ornati cu cacaoa,ciocolata topita si cu nuca

 

TIPS-URI

1

folositi biscuiti cat mai tari,eu am avut doar petit beure si s-au inmuiat prea tare,nu se vad asa bine in interior

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata-un alt fel de salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Miha 1

08.06.2010, 13:34

Da Ela, asa e...Administratorii acelui forum au fost avertizati, cica se va tine cont de sesizari...dar retetele sunt in continuare pe forum.

ela 1

08.06.2010, 14:06

am vazut si eu ,Miha,le-am trimis si mesaj,ce mai site

Ligia Bxl 1

16.08.2013, 15:36

ce sa suparat o doamna ca nu ai folosit lapte condensat ,arata super oricum

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Indiene cu frisca