Desert biscuiti cu portocala

de Rahela Velicu in Prajituri, 4 Dec 2021 | 2385 vizualizari

 

Biscuiti cu aroma de sarbatori 

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt
  • 2 oua
  • 170 g zahar
  • 2 linguri de ulei
  • 550 g faina
  • un varf de cutit de bicarbonat/ 2 gr
  • coaja de la o portocala
  • zahar pudra- optional
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu portocala:

Mixam untul ( de la temperatura camerei) cu zaharul. Adaugam apoi ouale si mai mixam 1 minut pana cand le incorporam, apoi uleiul si mixam. Adaugam faina toata odata, praful de bicarbonat si coaja de portocala, daca doriti, si framantam aluatul bine. Eu in jumatate din coca am adaugat cacao, insa mai frumosi au iesit biscuitii fara cacao 

Presaram faina pe blatul de lucru si intindem foi subtiri( daca sunt prea subtiri, ies biscuiti crocanti, daca sunt mai groase, ies biscuiti mai fragezi) cu facaletul magic. Atentie, trebuie sa presati foarte bine pentru a fi vizibile formele pe care le decupam dupa preferinta cu formele pentru biscuiti.

Dam biscuitii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 1o minute.

Daca doriti ii puteti da prin zahar pudra cat sunt fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu portocala" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu cacao