Desert biscuiti inimioare cu ciocolata

de Rahela Velicu in Dulciuri, 23 Ian 2018 | 1847 vizualizari

 

Deliciosi, fragezi si.... facuti de Craciun, de-abia acum am gasit pozele.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 7 linguri de zahar pudra
  • 1 ou
  • 500 g faina
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita de coaja rasa de portocala
  • esenta de rom
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • ornamente din ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti inimioare cu ciocolata:

Mai intai mixam untul moale impreuna cu zaharul pudra. Adaugam oul si mai mixam pana cand acesta se incorporeaza bine in aluat.

Adaugam apoi faina si scortisoara si framantam un aluat, care va fi foarte sfaramicios. Adaugam si coaja rasa de la portocala si esenta si framantam pana cand se incorporeaza. Facem o bila din aluat, o infasuram in folie alimentara si o dam 20 de minute la frigider.

Intindem apoi foi subtiri ( se vor mai umfla la cuptor) si decupam biscuiti.

Ii dam la cuptor pentru 12-15 minute, la cuptorul preincalzit la 170 de grade C. Chiar daca vi se vor parea moi, cand se racesc, se intaresc, asa ca ii puteti scoate ca sa ramana fragezi. La final ii glazuram cu ciocolata cu lapte topita pe baie de aburi. Presaram imediat ornamente de ciocolata peste partea acoperita de ciocolata a biscuitilor.

TIPS-URI

1

Puteti sa-i dati prin zahar pudra la final.

2

Se pastreaza pana la 2 saptamani in cutii metalice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, mac si crema de vanilie