BIZCOCHO

de luminita20_2006 in Prajituri, 7 Apr 2010 | 9353 vizualizari

 

BIZCOCHO este o reteta de pandispan luata de pe un site spaniol sincer nu am salvat numele siteului sa va pot arata si voua sursa de inspiratie dar...sper sa va placa ...e o nebunie

 

INGREDIENTE

  • 220 de grame de făină,
  • -100 de grame de ciocolata
  • - 100 de grame de nucă de cocos rasă,
  • -4 ouă,
  • -1 plic praf de copt
  • -100 ml de ulei de floarea soarelui,
  • -coji de portocala,
  • -180 de grame de zahăr,
  • -50 ml de lapte ,
  • - 1 felie de ananas în sirop (opţional)
  • -o priză de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BIZCOCHO:

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat. Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos. Se adauga toate acestea peste albusuri se pune si faina ; se amesteca usor se adauga si praful de copt.Se imparte aluatul in 2 in una din ele se pune ciocolata topita. Se aseaza intr-o forma de copt hartie si se toarna compozitia cu ciocolata dupa care se da la frigider 5-10 min. Dupa ce au trecut cele 5min se toatna compozita alba si se da la cuptor 45 de min la foc mediu.Ps. putei pune la fundul tavii felii de ananas apoi cele 2 compozitii.

Daca ti-a placut reteta noastra "BIZCOCHO" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

12.04.2010, 10:30

daca e cu cocos o pun direct la favorite
Luminita ai dreptate e mai interesant daca suna mai altfel

Sylvia 1

13.04.2010, 14:12

5 furculite de la mine, este foarte bun si in Franta se face si ii zice Marbre este chec la baza dar difera la denumire de la tara la tare si in functie de ingrediente, checul clasic cu unt se numeste aici Quatre Quart

adry88 1

18.05.2011, 21:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura ''criminala''