Bors cu cartofi

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 20 Noi 2013 | 4288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 cartofi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • 50g bulion
  • 350-400 ml bors
  • patrunjel sau leustean
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu cartofi:

Cartofii se curata ,se spala cu apa rece ,se taie cuburi si se pune intr-o oala cu apa si sare.


Cand incepe sa clocoteasca apa,luam cu spumiera spuma de deasupra.


Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam langa cartofi.


Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama .Amestecam bine si il adaugam atunci cand au fiert legumele.


Punem si borsul strecurat.


La sfarsit punem putina verdeata tocata si borsul e numai bun de servit!

 

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun ,eu calesc ceapa impreuna cu bulionul,apoi adaug cand borsul e aproape gata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadea68 1

20.11.2013, 16:55

merge pe frigul asta

T I M E A 1

20.11.2013, 20:35

Rocsi 1

20.11.2013, 21:47

Este bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu costita