Bors de pui

de Sylvia in Ciorbe, 22 Feb 2010 | 34663 vizualizari

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

22.02.2010, 10:32

Ce bine arata.

Miha 1

22.02.2010, 11:03

Cand am sa reusesc sa ma ridic de aici de pe scaun o sa le fac si eu la copii niste ciorbita!

Sylvia 1

22.02.2010, 12:22

Miha sa ne spui ce ciorbita faci ca eu sunt cam in pana de idei cu ciorbitele.

Rocsi 1

22.02.2010, 14:54

imi place ...e pe gustul meu

Teo 1

22.02.2010, 20:01

seamana de la ''o posta'' cu o ciorba de-a noastra ,de la tara!m-am si asezat la o portioara fara prea multe rugaminti!

ela 1

22.02.2010, 20:06

ce bine arata,mai ca as manca si eu desi nu mananc decat supa

Sylvia 1

23.02.2010, 14:00

Teo exact a asta ma gandeam ca rata ca si o ciorba facuta facuta intr-o gospodarie adevarata la curte mare noroc ca reusesc sa gasesc aici pui de casa, au cu totul alt gust .

Sylvia 1

23.02.2010, 14:02

Ela si baietii mei prefera supele de pui....daca r fi dupa ei numai asa ar manca totu este sa gusti si alte arome si mancaruri si o sa vezi cum descoperi ca de fapt iti plac o mutime

dicarmencitta1957 1

25.02.2010, 12:43

Foarte imbietoare,farfuria cu ciorba .Ai toate furculitele de la mine.In ziua de azi lumea nu prea mai face ciorba,uite o doamna care nu a uitat, ca farfuria de ciorba nu trebuie sa lipeseasca de la masa.Eiii sambata si duminica nici noi nu mancam ciorba,doar in timpul saptamanii.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din carne de porc