Bors scazut

de Anastasia in Supe/Ciorbe, 5 Feb 2011 | 12476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr varza proaspata
  • 1 varza murata de 2kg
  • 1 kg carne de porc cu os
  • 1 ceapa mare taiata bucati mari
  • 2 morcovi taiat rondele
  • ~1 lingura de piper negru boabe
  • 3 frunze de dafin
  • 5 linguri bulion de rosii, dar sa nu fie sarat
  • apa cat sa cuprinda continutul ceaunului
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors scazut:

Se taie in patratele varza si se amesteca cu legumele si mirodeniile, se pune intr-un ceaun mare si se alterneaza pe straturi cu carnea. Intr-o oala se diluiaza bulionul in 1,7 litri de apa si se toarna peste varza in ceaun, se fierbe la foc foarte mic timp de 4 ore acoperit cu capac. Se serveste fierbinte cu un paharel de tuica :)) la dorinta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors scazut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Anastasia 1

06.02.2011, 20:25

Pofa mare, ma bucur ca va placut reteta este una de top in casa mea, mai ales iarna

adry88 1

23.05.2011, 10:57

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de mazare cu piept de pui