Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2018 | 2062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame crema de branza (eu am folosit cu ierburi)
  • 5 rosii uscate la soare
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 castraveti murati
  • 2 lingurite pudra de ceapa
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • Pentru ornat:
  • masline fara samburi (eu am folosit mix de masline negre, Kalamata si verzi)
  • rosii uscate la soare
  • frunze de rozmarin
  • ulei de masline
  • 1 fruct stea (carambola) sau 1 felie ardei galben taiat sub forma de stea
  • Pentru servit:
  • biscuiti sarati
  • salam
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin:

Rosiile, ardeiul si castravetii murati se toaca marut si se amesteca cu pudra de usturoi si cea de ceapa, crema de branza si sare (daca este nevoie).

Se asaza o folie de plastic pe un tocator si se ase\aza compozitia pe o suprafata cat mai mica. Deasupra se adauga o alta folie de plastic si se modeleaza bradutul, sub forma de con, folosind mainile. Daca branza devine prea moale se transfera in frigider pentru 30 de minute si se reia procesul. 

Se indeparteaza foliile si se adauga crengute de rozmarin, masline si rosii uscate la soare, de jur impreujur, pe toata lungimea bradutului.  Se unge cu ulei de masline.

In varf, se aseaza o felie de fruct stea.

Se serveste cu biscuiti sarati si salam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bradut din crema de branza cu masline, rosii uscate la soare si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan