Branzoici

de angyb in Dulciuri, 8 Iun 2012 | 4934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt.aluat:
  • 300 ml lapte
  • 2 oua
  • 1 lingura de zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 varf de sare
  • Pt.umplutura:
  • 250 g cas dulce de vaca
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 1 ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoici:

Pregatim o maia din drojdie, zahar, un pic de lapte caldut, faina si o lasam la loc cald pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam ouale, sarea, restul de lapte si incepem framantarea adaugand faina putin cate putin, pana cand devine un aluat nelipicios. Lasam aluatul sa creasca la loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Umplutura:Dam cascavalul prin razatoare adaugam oul si zaharul si amestecam bine.

Cand aluatul a crescut il punem pe masa de lucru tapetata cu faina si intindem o foaie potrivit de groasa. Taiem patratele si umpem cu branza . Unim cele 4 colturi si asezam intr-o tava. Lasam branzoicile sa cresca aproximativ 15 minute dupa care le ungem cu ou batut si le dam la cuptor pana cand sunt rumene.

Cum am avut mai mult aluat decat umplutura am facut si cateva cornuri umplute cu nuttela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

angyb 1

08.06.2012, 22:08

multumesc la toate

Angelina_Elena 1

08.06.2012, 22:35

foarte bune

LUK 1

09.06.2012, 10:03

tare bune tre sa fie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta floare cu branza si marar