Desert bomboane Brigadeiro

de - Andreea - in Dulciuri, 17 Dec 2017 | 5310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr lapte condensat
  • 40 gr cacao amara
  • 30 gr unt
  • ornamente de ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Brigadeiro:

Intr-o craticioara punem laptele condensat, 20 gr de unt si cacaua amara. Amestecam ingredientele.

Punem craticoara la foc mic si lasam circa 10 minute, amestecand in continuu sau pana ce compozitia incepe sa se dezlipeasca usor de pe peretii vasului. 

Ungem un vas cu untul ramas si turnam compozitia. Lasam pana se raceste complet. 

Cand compozitia este rece, ungem mainile cu unt si luam putin cate putin din compozitie si formam mici bilute. 

Le trecem prin ornamentele de ciocolata si le asezam in hartiile specifice pentru bomboane de acest gen. 

Se conserva in frigider, insa trebuie scoase cu 30 minute inainte de a fi servite.

Pofta buna ! 

 

 

TIPS-URI

1

Pot fi conservate in frigider chiar si pentru 2-3 zile !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Brigadeiro" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute cu ness