Briose

de ella 87 in Prajituri, 10 Feb 2011 | 3243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina,
  • 1plic praf de copt,
  • 5 linguri zahar,
  • 3/4 lingurita sare,
  • 3 linguri margarina,
  • 2 oua,
  • 1 lingurita coaja de portocale rasa,
  • 1/3 cana ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Ouale le mixam bine cu zaharul, pana se dizolva, praful de copt il amestecam cu faina,adaugam sarea,margarina, uleiul si amestecam bine pana se omogenizeaza, la sfarsit adaugam faina amestecam bine, pana se formeaza o pasta omogena.

Umplem formele pentru briose cam 2/3, in mijlocul fiecarei briose adaugam bucatele de portocala si putina finetti. Incalzim cuptorul, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si le lasam 25-30 minute sau pana devin aurii. Cand le scoatem le pudram cu zahar,bombonele sau cu ce doriti.

Din aluatul ramas am mai facut cativa biscuiti si i-am pudrat cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema din nuca de cocos