Briose cu ciocolata 2

de gaby_gabytza in Dulciuri, 9 Oct 2013 | 1384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 350 g faina
  • 50 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata 2:

Ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc.Adaugam treptat uleiul ca la maioneza.Apoi adaugam laptele,faina, amestecam cu praful de copt si esenta.


Amestecam cu o lingura de lemn sau silicon, cu miscari usoare.La final adaugam ciocolata data prin razatoarea cu ochiuri mari sau taiata cu ajutorul cutitului.


Tapetam tava de briose cu hartiute sau unsa cu unt si tapetata cu faina.


Cu o lingura adaugam compozitie in forme.Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

09.10.2013, 13:01

va multumesc si serviti-va

RoXx 1

09.10.2013, 13:10

gaby_gabytza 1

09.10.2013, 13:11

roxx

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine si ciocolata