Desert briose cu ciocolata neagra

de Lau in Dulciuri, 23 Apr 2019 | 1372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 100 g zahar brut
  • 225 g faina
  • 25 g cacao
  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 lingurita esenta de rom
  • coaja de portocala
  • decor
  • cicolata
  • bombonele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu ciocolata neagra:

Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul si zaharul s-a topit.

Adaugam laptele, uleiul, esenta, amestecam pana ce se omogenizeaza cu miscari usoare.

Cernem faina cu cacaua, praful de copt, sarea, adaugam coaja de portocala si 50 g ciocolata taiata grosier.

Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.

Punem cate o lingura in formele de briose, adaugam in mijloc cate o patratica de ciocolata si deasupra iar o lingura de aluat.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea, cca. 20-25 min.

Cand sunt fierbinti adaugam deasupra ciocolata si lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alunella