Briose cu crema de vanilie

de laylalala in Prajituri, 7 Dec 2011 | 3147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 8 oua
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de menta
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • Crema
  • 1 plic pudding de vanilie, preparat cu 350 ml lapte apoi racit complet
  • 200 gr unt
  • 150-200 gr zahar pudra (depinde de gustul fiecareia)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de vanilie:

1. Incinge cuptorul la 180°C.


2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul pudra si vanilia pana isi dubleaza volumul.Incorporeaza uleiul de floarea soarelui apoi faina amestecata cu praful de copt si bicarbonat. Imparte aluatul in forme de briose si da la copt 25-30 minute pana cand briosele au crescut si s-au rumenit usor.Lasa briosele sa se raceasca complet.


3. Pentru crema, bate untul cu zaharul pana devine crema.Adauga puddingul si mixeaza bine.Scobeste putin din centrul fiecarei briose si umple briosele cu aceasta crema apoi decoreaza cum doresti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

08.12.2011, 14:23

buuuuuuune

brunetica 1

21.12.2011, 12:50

super

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:35

like

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Brioşe Ionela&Ionela