Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ingredientul meu preferat pentru zilele de post este de departe nautul. Astazi am facut bruschete cu naut. Iar daca aveti o conserva de naut bruschetele vor fi gata imediat.
Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul de masline. Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul curatat si tocat fin. Lasam cateva secunde, stingem cu o jumatate de cana apa calduta si punem nautul si conserva de rosii mixata. Adaugam sare, piper, rozmarin si lasam sa fiarba pana scade sosul.
Intre timp taiem franzela felii si o prajim pe gratar. Cand feliile sunt gata punem deasupra nautul cald si servim imediat. Ornam cu frunze de busuioc sau rozmarin. (Inainte de a pune nautul pe felii puteti stropi feliile cu putin ulei de masline)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult