Budinca cu branza si legume

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2013 | 7746 vizualizari

 

Din doar cateva ingrediente am facut o budinca tare buna si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1/2 ardei capia
  • 1 ou
  • 1 cutie crema de branza cu usturoi
  • 1/2 cutie crema de branza cu smantana
  • 100 g parmezan
  • frunze de busuioc tocate
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si legume:

Am facut budinca mai mult dupa ureche. Evident, ne putem juca cu ingredientele si cantitatile dupa bunul nostru plac.


Iata reteta mea de budinca cu branza si legume:


Am spalat, curatat si taiat cubulete dovlecelul si ardeiul capia.


Am tocat marunt frunzele de busuioc. Eu am pus destul de multe, pentru ca noua ne place mult aroma busuiocului.


Am dat parmezanul pe razatoarea mica.


Intr-un castron am pus dovlecelul, ardeiul capia, branza, oul si sarea. Am amestecat.


Am adaugat busuiocul tocat si parmezanul si am amestecat din nou.


Compozitia am pus-o intr-o tava de chec de silicon. Am mai presarat deasupra putin parmezan, pentru a se rumeni frumos.


Am pus tava in cuptorul incalzit la 200 grade pentru 45 minute.






 

TIPS-URI

1

desi initial pregatisem doua oua, am folosit doar unul, pentru ca mi s-a parut destul de subtire compozitia;

2

pentru ca legumele si-au lasat zeama, am avut grija sa o scurg de vreo doua ori;

3

puteti adauga si putina faina compozitiei, pentru a o lega mai bine. eu am vrut sa evit faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

loredanaaa 1

26.09.2013, 23:20

buna idee

abstract01 1

15.11.2013, 03:37

Pushaa 1

17.02.2014, 15:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de piersici

ieri la 15:53

Desert briose de vara cu capsuni si kiwi

de Ancutsa 5

ieri la 14:52

Desert tort Amandina de casa - reteta nr. 500

de Ancutsa 5

ieri la 14:48

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari