Budinca de dovleac

de ramo_cata in Dulciuri, 20 Mar 2011 | 4789 vizualizari

 

un deliciu -inspirata de pe site-ul :barbat la cratita:)

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg dovleac ras 
  • 4 oua
  • 300g smantana
  • 2cani de zahar aproximativ 200gr
  • scortisoara cam o jumatate de plic
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovleac:

Am curatat dovleacul si l-am bagat la robot(sau se foloseste razatoarea mare dar e mai greu).

Am amestecat dovleacul cu ouale,smantana.zaharul si scortisoara ...am luat un vas de yena ,l-am uns cu ulei si l-am tapetat cu faina si am turnat amestecul.

Am lasat-o la cuptor in jur de o ora,deasupra am tapetat cu un amestec de scortisoara si zahar vanilat.

TIPS-URI

1

conform retetei originale se poate adauga pe langa scortisoara si nucsoara...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (18)

ramo_cata 1

25.08.2011, 23:06

wau....am lipsit cam mult ...VA multumesc pentru urari ...sar'mana!

susu 1

08.09.2011, 20:32

Foarte bine arata si as vrea s-o incerc. Te rog sa-mi spui daca smantana e lichida si daca pot folosi dovleac ras congelat, banuiesc ca e acelasi lucru insa vad ca a iesit super fara ajutor de la faina sa creasca. Rezultatul cum a fost?

ramo_cata 1

14.09.2011, 14:13

susu poti sa folosesti dovleac ras congelat..smantana nu e lichida ,smantana obisnuita ...f buna la gust ,un pic zemoasa...o bunatate mai ales pentru cei mici...Baietelului meu i-a placut f mult...rece e si mai buna ...spor la treaba !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu salata verde si maioneza

de RODIMUR 7

pe 23.07 la 22:30

Tort ecler cu capsuni si sos de ciocolata

de RuxyRux 9

pe 23.07 la 21:01

Chec aromat cu nuci si fructe confiate

pe 23.07 la 00:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

5802 puncte

mirela0911

3911 puncte

Rocsi

3310 puncte

 Adi

2700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ardei kapia copti umpluti cu branza
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu salata verde si maioneza

de RODIMUR 7

pe 23.07 la 22:30

Tort ecler cu capsuni si sos de ciocolata

de RuxyRux 9

pe 23.07 la 21:01

Chec aromat cu nuci si fructe confiate

pe 23.07 la 00:50

RETETA RECOMANDATA
Gogosele mexicane-Churros