Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Va spun ca e o bunatate de dulce,merita incercat!
Se fierbe in clocot laptele cu 10 linguri de zahar si coaja de lamaie.
Se adauga grisul in ploaie,amestecand tot timpul cu telul.Cand grisul s-a umflat se lasa sa se raceasca si se se adauga untul si galbenusurile.
Albusurile le-am batut spuma si le-am adaugat in gris.
Separat se ia o cratita si se pune restul zaharului,cele 5 linguri si se caramelizeaza pe foc,cand s-a rumenit se ia de pe foc si se rasuceste sa imbrace peretii cratitei.
Se lasa sa se raceasca si se adauga grisul si se aseaza intr-o tava cu apa clocotita si se da la cuptor pana rumeneste deasupra.
Eu am lasat peste noapte si se rastoarna pe o farfurie/platou.
Pofta buna!
1
se poate adauga zahar sau zahar brun deasupra grisului inainte de a baga la cuptor.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult