Budinca de orez cu pui si ciuperci

de epurasha2bb in Pui, 11 Aug 2010 | 5663 vizualizari

 

usor

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 legatura mica de ceapa verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 150 g orez
  • 5 ciuperci mari champignion proaspete
  • 150 g cascaval
  • 150 g branza de vaca
  • 150 g smantana
  • 2 felii de paine
  • 3 oua
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu pui si ciuperci:

Mod de preparare:
se toaca marunt pieptul de pui, ceapa si usturoiul si se calesc putin in tigaie , doar pana ce nu mai e carnea roz.La fel ciupercutele tocate marunt de tot se calesc bine in putin ulei se sareaza si se amesteca apoi cu carnea.Apoi feliile de paine bucatele se amesteca bine cu smantana, ouale batute, cascavalul si branza rasa.Se fierbe orezul cu apa si sare, se scurge , se lasa sa se raceasca putin si se amesteca cu o parte din ouale batute cu cascaval si branza. Se pregateste o tava patrata unsa cu unt si apoi presarata cu pesmet.Se preincinge cuptorul.Deci vom avea doua compozitii:una din carnea de pui cu ciuperci, ceapa , usturoi si amestecata cu oua batute , cu branza si cascaval.Iar a doua compozitie este din orezul fiert amestecat cu oua batute cu branza si cacaval.Se aseaza un strat de carne cu ou si ciuperci, apoi unul de oua cu branza si cascaval si orez, apoi iar unul de carne.Se lasa sa se rumeneasca, se serveste si calda si rece,puteti orna cu frunzulite de ceapa verde patratele de budinca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas- mancare chinezeasca