Bulion preparat in casa

de Sidy in Bulion, 24 Aug 2010 | 10420 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.08.2010, 20:25

imi place..sunteti toate niste gospodine pe aici

laura 1

24.08.2010, 22:35

Sidy, ce bine ca te-am gasit, ca am multe intrebari pentru tine! (eu sunt ”foarte incepatoare” in bucatarie) ..
Maine fac primul meu bulion.
1. in primul rand, imi place foarte mult ca nu adaugi conservanti, sare sau ulei, asa vreau sa fac si eu. deoarece nu am beci, sticlele le voi tine in casa cu mine, in camara... crezi ca in acest caz trebuie sa le mai dau un clocot in vas cu apa dupa ce le pun dopul, sau nu e nevoie?
2. merge si sa tai rosiile si sa le dau direct prin masina, fara prefierbere?
3. tu cate kg de rosii ai avut? e adevarat ca la 10 kg de rosii ies circa 5 litri de suc?
4. daca in loc de dopuri o sa leg sticlele cu celofan, este posibil sa se umfle si sa se rupa?
sper sa ai rabdare sa raspunzi, multumesc de pe acuma.
cand o sa fiu experta in conserve, o sa dau si eu sfaturi, promit!

Sidy 1

25.08.2010, 15:55

Laura scumpa am sa-ti raspund cu mare placere la intrebari....
1- sticlele , astfel preparate cum am spus le tin in camara un an de zile( numai sa ajunga)
2- rosiile eu le tai si apoi le fierb- asa fac eu dar nu inseamna ca nu se poate face si altfel( dar nu raspund de consecinte)
3 - Din 10 kg rosii iti vor iesi intr-adevar 5 l de bulion....
4 - nu am incredere de loc in sticlele cu celofan...se poate crapa celofanul si se strica bulionul.....
Daca nu esti lamurita cu ceva, am sa-ti raspund cu mare placere....
Bafta si asteptam poze cu rezultatul....

Bucataras Medi 1

25.08.2010, 23:12

ce frumos arata..........la iarna stiu ce camara sa atac......hahaha..........................

Corinuta 1

26.08.2010, 14:41

Sidy, vin la tine......

diaconta 1

10.08.2011, 08:37

bravo Sidy interesanta reteta
noi le dam mai intai prin masina si apoi le fierbem,e delicios

Lau 1

10.08.2011, 08:46

felicitari

MIUTA 1

10.08.2011, 13:30

Foarte frumos o adevarata gospodina

alinutzika 1

10.08.2011, 13:56

aziz 1

10.08.2011, 15:27

Perfect!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii