Burrito cu Ciolan, la Crock-Pot

de AlexTeacher in Slow Cooking, 8 Iun 2016 | 750 vizualizari

 

Pentru ca slow cooking-ul e viata mea... :D    Credit Foto: Tudor Raiciu     

 

INGREDIENTE

    • Ciolan de porc afumat, cu os – 2 kg
    • Galbenus fiert – 1 buc
    • Galbenus crud – 1 buc
    • Ulei de floarea soarelui – 400 ml
    • Fresh de lamaie – 2 linguri
    • Mustar – 1 lingura
    • Usturoi – 4 catei
    • Hrean cu smantana – 4 linguri
    • Ardei iute – 4 buc
    • Fasole rosie (la conserva) – 8 linguri
    • Porumb fiert (la conserva) – 4 linguri
    • Castraveti murati – 4 buc
    • Ulei de masline – 2 linguri
    • Foi tortilla – 4 buc
    • Apa – 300 ml
    • Piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burrito cu Ciolan, la Crock-Pot:



  • Pune ciolanul in Crock Pot, stropeste-l cu putin ulei si adauga si apa in acesta;




  • Seteaza Crock Pot 5,7 L Digital pe functia de gatit „high” si timpul de 6 ore;




  • Taie castravetii rondele mai mari si ardeii iuti toaca-i marunt;




  • Pune ambele tipuri de galbenusuri intr-un castron, adauga fresh-ul de lamaie, putina sare si mustar deasupra;




  • Adauga treptat uleiul de floarea soarelui in timp ce amesteci constant cu mixerul;




  • Cand maioneza s-a inchegat adauga si usturoiul;




  • Odata ce ciolanul este gatit scoate-l pe un tocator si lasa-l sa se mai raceasca;




  • Rupe carnea de pe acesta si inlatura osul, soriciul si grasimea;




  • Unge foaia de tortilla cu maioneza, pune ciolanul si peste acesta adauga castraveti acri, ardei iuti, hrean, piper, fasole si porumb;




  • Strange bine foaia de tortilla si pune-o intr-o tigaie pe foc, cat s-o rumenesti putin pe fiecare parte;



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burrito cu Ciolan, la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.06.2016, 20:38

Ooooo Doamne, ce nebunie mare aici!

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 20:56

foarte bun!

AlexTeacher 1

08.06.2016, 23:51

Ce de raw vegani !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Cotlet impanat , la crock-pot