Burrito cu Ciolan, la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 8 Iun 2016 | 5474 vizualizari

 

Pentru ca slow cooking-ul e viata mea... :D    Credit Foto: Tudor Raiciu     

 

INGREDIENTE

    • Ciolan de porc afumat, cu os – 2 kg
    • Galbenus fiert – 1 buc
    • Galbenus crud – 1 buc
    • Ulei de floarea soarelui – 400 ml
    • Fresh de lamaie – 2 linguri
    • Mustar – 1 lingura
    • Usturoi – 4 catei
    • Hrean cu smantana – 4 linguri
    • Ardei iute – 4 buc
    • Fasole rosie (la conserva) – 8 linguri
    • Porumb fiert (la conserva) – 4 linguri
    • Castraveti murati – 4 buc
    • Ulei de masline – 2 linguri
    • Foi tortilla – 4 buc
    • Apa – 300 ml
    • Piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burrito cu Ciolan, la slow cooker Crock-Pot 5,7 L:

  • Pune ciolanul in slow cooker Crock-Pot, stropeste-l cu putin ulei si adauga si apa in acesta;

  • Seteaza slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe functia de gatit „high” si timpul de 6 ore;

  • Taie castravetii rondele mai mari si ardeii iuti toaca-i marunt;

  • Pune ambele tipuri de galbenusuri intr-un castron, adauga fresh-ul de lamaie, putina sare si mustar deasupra;

  • Adauga treptat uleiul de floarea soarelui in timp ce amesteci constant cu mixerul;

  • Cand maioneza s-a inchegat adauga si usturoiul;

  • Odata ce ciolanul este gatit scoate-l pe un tocator si lasa-l sa se mai raceasca;

  • Rupe carnea de pe acesta si inlatura osul, soriciul si grasimea;

  • Unge foaia de tortilla cu maioneza, pune ciolanul si peste acesta adauga castraveti acri, ardei iuti, hrean, piper, fasole si porumb;

  • Strange bine foaia de tortilla si pune-o intr-o tigaie pe foc, cat s-o rumenesti putin pe fiecare parte;

Daca ti-a placut reteta noastra "Burrito cu Ciolan, la slow cooker Crock-Pot 5,7 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot