Cappuccino frappe

de ionix in Cafea, 3 Ian 2011 | 4774 vizualizari

 

este unul pe gustul meu :D:D

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • câteva linguri cu frişcă batută
  • 2 linguri cu ness
  • 5 plicuri de cappuccino cu vanilie
  • zahăr după gust
  • câteva cuburi cu gheaţă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappuccino frappe:

Frişca bătută se amestecă foarte bine cu nessul şi cu 1 plic de cappucinno.


Laptele se încălzeşte puţin.


Cele 4 plicuri cu cappuccino se pun în 4 pahare diferite, se pune zahăr în fiecare pahar şi fiecare pahar cu cappuccino se freacă cu puţin zahăr şi lapte. Se freacă până cappuccino se face ca o spumă.


Apoi vom turna laptele, cuburi de gheaţă şi frişcă deasupra.


Se serveşte cu un pai.


Enjoy it!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappuccino frappe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

vanilla 1

03.01.2011, 15:21

ce imi mai trage cu ochiul paharelul tau....

ionix 1

03.01.2011, 15:50

te invit şi pe tine...

kamy 1

05.01.2011, 16:51

buuun da coniacul unde-i??? 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ness caffe frappe