Carnati in foietaj

de mihasara in Dulciuri, 26 Oct 2015 | 529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati subtiri si lungi (cabanosi, de ex.)
  • 300g foietaj patiserie congelat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in foietaj:


  1. Incalzim cuptorul.

  2. Taiem aluatul in fasii de 1.5cm si carnatii in fasii de max 5cm.

  3. Infasuram aluatul in jurul carnatilor.

  4. Asezam rulourile in tava si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.

  5. Le scoatem din cuptor cand s-au rumenit.

  6. Sunt foarte bune si calde si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Zamfira 1

26.10.2015, 17:34

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:56

mirela0911 1

27.10.2015, 12:27

Buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj