Carnati inveliti in varza

de xana in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2014 | 1700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati proaspeti de porc
  • 8 foi de varza mari
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml suc de rosii
  • boia de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati inveliti in varza:

Foile de varza se oparesc ca la sarmale. Carnatii pe rand se invelesc in cate doua foi de varza.


Ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in putin ulei de masline, apoi se adauga foaia de dafin, boiaua, sucul de rosii, sare si piper. Se mai lasa la calit 3-4 minute apoi se adauga vinul, o cana cu apa si carnatii.


Se acopera cu capac si se lasa la fiert cca 40 de minute la foc moderat, iar din cand in cand carnatii se intorc de pe o parte pe alta. Sunt gata cand varza este bine fiarta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati inveliti in varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

13.02.2014, 15:09

laura_n 1

13.02.2014, 21:27

faina ideaa! biig like!

Panacris 1

17.11.2017, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de ied impanata cu usturoi