Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 3 Dec 2015 | 769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura alune neprajite si nesarate
  • 2 catei de usuturoi
  • o bucata de 5 cm de ghimbir
  • 2 bucati anason stelat
  • ulei de susan
  • 200 grame carne de vita tocata bio si cu un continut scazut de grasime
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sos de peste
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 lime
  • 150 grame taitei
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 chili
  • 1 morcov
  • 200 grame mix de frunze de salata
  • 4 tulpini de coriandru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic:

Se prajesc alunele intr-o tigaie fiebinte, fara ulei timp de cateva minute, apoi se maruntesc intr-u mojar.

Se curata de coaja ghimbirul si usturoiul si se toaca marunt.

Se incalzeste o lingura de ulei de susan intr-o tigaie si se adauga anasonul. Se adauga apoi carnea tocata, urmata de miere si jumatate din cantitatea de ghimbir si usuturoi.

Se gatesc la foc mare 5 minute, pana devine totul crocant.

Restul de ghimbir si usturoiu se transforma intr-o pasta cu ajutorul unui mojar si se amesteca cu sosul de peste, cel de soia si sucul de la un lime pentru a obtine un dressing.

Se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie morcovul julienne si se adauga peste frunzele de salata.

Se impart taiteii intre 2 farfurii, se aseaza salata deasupra, se stopeste cu dressing, se aseaza carnea de vita crocanta peste, ceapa verde, frunzele de coriandru si alunele.

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Gicuta69

Gicuta69 1

04.12.2015, 09:21

miki_a

miki_a 1

05.12.2015, 05:26

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!