Carne de porc cu legume la Crock Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 29 Mar 2016 | 634 vizualizari

 

Bun aparatul. Isi face singur treaba. Pacat ca este asa de mic. Inspirata de la Merisor reteta.

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc
  • 200g carne afumata de porc
  • 50g ulei
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe rosii
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 100ml bulion
  • 3 foi dafin
  • cimbru
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume la Crock Pot:

Legumele se curata si se spala.


Jumatate din legume se taie cuburi, rondele, julien.


Cealalta jumatate se marunteste in robot.


Carnea se taie cuburi potrivite.


Se pune in vasul Crock Pot-ului uleiul si carnea si se presara sare.


Se adauga legumele taiate, se presra condimentele, sare, piper, foile de dafin, jumatate din bulion si se amesteca.


Se adauga legumele tocate la robot, restul de bulion si se amesteca bine.


Se pune apa pana la nivelul legumelor si se introduce vasul in aparat.


Se pune capacul si se pune aparatul pe pozitia "high" pentru 4 ore.


Dupa trecerea timpului se gusta si se potriveste de sare.


Se scoate vasul din aparat si se introduce in cuptor pentri 35-40 minute sa mai scada sosul.


Se serveste cu muraturi sau salata.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate presara la final cu patrunjel verde sau marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

31.03.2016, 21:52

Ce de legume la carnita asta . Nu am preparat niciodata cuprea multi morcovi , telina , pastarnac . trebuie sa incerc

diaconta 1

31.03.2016, 22:10

Si mie-mi place carnea cu multe legume

MotanLaOale 1

31.03.2016, 22:24

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume la slow cooker Crock-Pot