Carne de porc in sos

de Dya Daniela Andrei in Porc, 24 Mai 2011 | 29887 vizualizari

COMENTARII (38)

ionela2682 1

25.05.2011, 09:27

rivka 1

25.05.2011, 10:14

fff buna mancarica, cam asa ceva ii fac eu sotului dar cu pui, merge si cu pireu si cartofi prajiti mai bine ca si cu mamaliga

mihaelar63 1

25.05.2011, 10:31

Foarte buna mancarica cu un pui de mamaliguta
Dupa asta si un pui de somn ,nu ?

MIUTA 1

25.05.2011, 11:42

Foarte,foarte buna Mihaela dupa un pui de somn si carnita de porc ne facem si noi bune rau .

elena1988 1

25.05.2011, 12:52

am venit

MotanLaOale 1

25.05.2011, 16:50

buna buna

madi_marin 1

25.05.2011, 18:58

delicios....

Bucataras Medi 1

25.05.2011, 19:41

La cat de bine arata trebuie sa fie tare delicioasa.................

Dya Daniela Andrei 1

25.05.2011, 21:37

dragii mei va multumesc! pupici

mamaieelena 1

27.05.2011, 07:00

f bine arata

Dya Daniela Andrei 1

27.05.2011, 07:47

mishu 1

15.10.2011, 20:53

buna am vazut reteta ta si cred ca in primul rand trebuie sa ti cont de ordinea cantitatea si timpul,ma refer la de preparare..eu cred ca prima data se pune ceapa cu uleiul si se prajeste un pic dupa care pui carnea si le lasi putin sa capete gust ma rafer la carne dupa care pui restul despre ceea ce ai zis .sincer daca le faci in modul tau am impresia ca ceapa o sa ramana cam mare si nu scade suficient sa nu se simta (nu imi place sa se simta in mancare)este parerea mea nu trebuie sa te superi te rog .te salut si apreciez ceea ce faci

Dya Daniela Andrei 1

17.10.2011, 15:31

Multumesc Mishu, nu am de ce sa ma supar... insa acesta este modul meu de preparare atunci cand pregatesc carnea in orice fel de mancare daca as fi facut tocanita de cartofi de exemplu intr-adevar as fi prajit intai ceapa ,,, iar mie tocmai asta imi place, sa simt gustul de ceapa! O zi buna iti doresc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rasol din cap de porc