Carne de porc in sos dulce acrisor cu fasole rosie la crock pot

de Bya Ralu in Slow Cooking, 29 Iul 2016 | 639 vizualizari

 

Foarte foarte bun a iesit.Are mai multa zeama deoarece mi-a placut mult sosul si am preferat sa ramana asa.

 

INGREDIENTE

  • 200-300 g Ceafa de porc
  • 1 cutie fasole rosie
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de sos dulce acrisor
  • apa
  • vegeta/piper/turmeric
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos dulce acrisor cu fasole rosie la crock pot:

Carnea se taie in bucati potrivite,se condimenteaza,se stropeste cu ulei de masline si se lasa la marinat cateva ore la rece.


Se scoate din frigider si se pune in vasul de Crock Pot,punem apa cat sa acopere setam aparatul pe functia Hight pentr 02:30 si lasam sa fiarba.


Dupa circa 02 ore punem ceapa tocata marunt,sosul dulce acrisor,condimente si fasolea scursa de zeama din cutie.


Se lasa pana cand se incheie programul.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos dulce acrisor cu fasole rosie la crock pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

29.07.2016, 20:56

Rocsi

noiinbucatarie 1

02.08.2016, 11:51

Bya Ralu 1

07.08.2016, 10:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Carne de vita cu legume la Crock-Pot