Cartofi copti cu rozmarin si usturoi

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 4493 vizualizari

 

Au iesit atat de buni ca aproape a fost bataie pe ei :D

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi
  • 500 gr rosii
  • 8 catei usturoi
  • 2 linguri de rozmarin
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu rozmarin si usturoi:

Cartofii se curata , se spala si se taie pe lung .


Usturoiul se curata .


Rozmarinul se spala .


Rosiile se spala si se taie in doua .


Puneti intr-o tava cartofii ,usturoiul si rozmarinul .


Sarati si amestecati totul cu uleiul de masline .


Adugati o cana de apa si dati la cuptorul incalzit timp de o ora , acoperiti cu folie de aluminiu .Daca mai este nevoie puneti cate putina apa .


In ultima parte a coacerii indepartati folia si lasati sa se rumeneasca .


In acest moment puneti si jumatatile de rosii .Gustul acrisor al acestora vor echilibra preparatul .


Serviti cartofii copti cu asezonati cu piper , sare daca mai este nevoie si rozmarin verde [ pentru aspect ]

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

11.12.2014, 22:16

Sa stii ca afost bataie cu ei . Preparate de carne mai sunt si azi . Cartofi inca de ieri s-au terminat )

elucubratiiculinare 1

12.12.2014, 09:53

foarte buni

babi5 1

15.12.2014, 05:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin