Cartofi cu ciuperci si ierburi aromate in sos de rosii la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 21 Mai 2020 | 194 vizualizari

 

O mancare usoara, de vara.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 catei usturoi
  • 6 cartofi mari
  • 290 g conserva ciuperci taiate champinion
  • 400 g rosii pasate
  • 3 linguri ulei de masline
  • cateva crengute cimbru
  • cateva frunze salvie
  • rozmarin uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ciuperci si ierburi aromate in sos de rosii la cuptor:

Am curatat cateii de usturoi. I-am taiat.

Am scos si frunzulitele de pe crengute si am maruntit frunzele de salvie.

Le-am pus toate intr-un castron impreuna cu condimentele si ulei de masline.

Am curatat cartofi, i-am spalat si i-am taiat cuburi.

I-am pus intr-un bol incapator si am adaugat ciupercile si amestecul de ierburi si usturoi. Am amestecat bine totul.

Intr-o tava am pus rosiile cu sosul de rosii.

Am adaugat deasupra si cartofi si celelalte din bol.

Am presarat pe deasupra rozmarin uscat.

Am dat tava la cuptor pentru 30 de minute sau pana cand s-au rumenit frumos.

Se scot din cuptor si se servesc.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Am servit cu castraveti murati si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciuperci si ierburi aromate in sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Tabita _ 1

22.05.2020, 00:22

Tu stii Dar cel putin ai spirit de observatie.

Gherca Daniela 1

23.05.2020, 09:09

Tabita _ 1

23.05.2020, 09:15

Daniela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ciolan afumat