Cartofi cu oua la cuptor

de T I M E A in Mancaruri de legume, 24 Ian 2013 | 14698 vizualizari

 

Cartofii se pot gati in atatea moduri incat niciodata nu ma pot plictisi de ei.
Varianta aceasta este una pe care o stiu din copilarie, tatal meu o facea foarte des pentru cinele in familie. Iar eu eram pe acolo prin jurul lui sa il ajut :).

 

INGREDIENTE

  • 12-13 cartofi mai mici
  • 4 oua
  • 1 lingurita sare mare
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1/2 lingurita piper cayenne
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 linguri unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu oua la cuptor:

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert cu coaja in apa sarata. Verificam cu o furculita daca sunt fierti (nu trebuie sa fie super fierti si foarte moi).


Scurgem de apa si lasam sa se raceasca putin atat cat sa ii putem tine in mana sa ii curatam. Dupa ce ii curatam ii dam prin razatoarea mare.


Spargem ouale intr-un bol si cu o furculita mixam bine si adaugam toate condimentele.


Tava o ungem cu un strat gros de unt si asezam cartofii razuiti. Turnam ouale batute peste cartofi avand grija sa punem peste tot. Putem sa ne folosim de o lingura.


Dam la cuptorul preincalzit la 180-190 grade timp de 35-40 minute, deasupra trebuie sa fie rumenit.


Servim cald!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (44)

T I M E A 1

27.01.2013, 14:24

Diana cu siguranta o sa va placa

Ana01 1

19.03.2013, 12:32

SUUUPPPEEEERRRR....AKUM MA APUK SH EU,ABIA ASTEPT SA GUST

T I M E A 1

19.03.2013, 20:02

Ana ma bucur sper ca iti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua