Garnitura cartofi taranesti

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2016 | 24691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi (circa 800g)
  • 250g costita afumata
  • 1 ceapa galbena mare
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1 legatura marar
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi taranesti:

Cartofii se fierb in coaja, se curata dupa si se taie cuburi potrivite.

Ceapa se curata si se taie julien.

Costita se taie fasii.

Intr-o tigaie se pune uleiul si cand este incins punem cuburile de cartofi la rumenit.

Presaram sare si se amesteca pe toate partile usor sa nu se sfarame.

Cand sunt rumeniti, se scot intr-un castron.

In aceeasi tigaie se pune ceapa la calit. Dupa 2-3 minute se adauga in tigaie si costita la rumenit. Se presara sare si piper dupa gust.

Se amesteca des pana ceapa se inmoaie si costita este rumenita.

Se adauga si cartofii in tigaie si se amesteca impreuna 3-4 minute.

Se presara mararul tocat, se amesteca si este gata.

Se mananca simpla sau garnitura la orice fel de carne.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele (fara ulei)