Cartofi taranesti cu ou

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 16970 vizualizari

 

Am facut din nou reteta Elei dar imbunatatita pentru gustul nostru! Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 150g branza de burduf
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ou:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.


Se scurg si se lasa intr-o sita.


Se fierb 4 oua 10 minute, se curata si se taie marunt.


Costita se taie in felii subtiri.


Branza si cascavalul se rade.


Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.


Se pune branza de burduf pe toata suprafata.


Se pun feliile de costita si se presara branza telemea.


Se pun ouale fierte pe toata suprafata.


Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza si ou.


Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.


Se taie portii generoase si se mananca cu pofta!


Sunt buni si reci.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

19.11.2012, 12:44

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 00:04

MotanLaOale 1

23.11.2012, 00:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare cu iaurt

de katty 6

la 13:48

Limba soacrei - aperitiv rusesc din vinete

de RODIMUR 7

ieri la 22:23

Tiramisu cu cocos

de Meea 4

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de dovlecei la cuptor