Cartofi taranesti cu sos vedeta

de _Alina_ in Mancaruri de post, 7 Feb 2014 | 9625 vizualizari

 

Fiindca e vineri, v-am adus ceva de post. :)

 

INGREDIENTE

  • 1400 g cartofi curatati de coaja
  • 2 lg ulei
  • 1 lg condiment de pizza de la Fuchs sau orice ierburi aromate vreti
  • 1 lgt sare mare
  • Sos
  • 3 lg cu varf pasta de tomate (28% substanta uscata)
  • 3 catei mari de usturoi
  • 2 lgt otet
  • 130 ml apa plata
  • 1 lgt ulei
  • cateva fire de patrunjel
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu sos vedeta:

 1. Cartofii curatati de coaja, spalati, taiati in 4  si spalati din nou se pun la scurs, apoi se amesteca cu ulei, sare si condimente. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 200 grade celsius pana cand se rumenesc.  

2. Sosul il preparam amestecand pasta de tomate cu usturoiul curatat zdrobit si cu restul ingredientelor. Si asta e tot. Simplu, bun si economic. V-am zis ca e usor sa-i preparati. ;) 

 Nota!

 In sos se pune si telina taiata cuburi mici, aici n-am pus fiindca n-am avut, dar va asigur ca e tare gustos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu sos vedeta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

11.02.2014, 09:08

Va multumesc!

_Alina_ 1

11.02.2014, 09:08

Laura, te astept cu usa deschisa. Vino repede ca se face curent. ))

Lia_ 1

14.03.2014, 07:19

favorita ca sa am si eu o vedeta pe masa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci şi sos de roşii ~ Reteta nr 100~