Garnitura cartofi taranesti la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 104057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2000 g cartofi
  • 200 gr kaizer
  • sare
  • piper
  • condimente pentru cartofi de la fuchs(sau cimbru,rozmarin,marar,sare,piper)
  • 200 gr branza rasa
  • 150 gr cascaval ras
  • 4 oua
  • 150 gr smantana
  • patrunjel tocat
  • unt
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi taranesti la cuptor:

Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii punem la fiert cu apa si sare, 15minute din momentul in care incepe apa sa fiarba. Scurgem apa si ii lasam intr-o sita la scurs.

Kaizerul il taiem felii subtiri. Ungem o tava cu unt si punem cartofii, condimentam cu mirodeniile pentru cartofi si punem deasupra feliile de kaizer.

Batem ouale cu sare si piper, adaugam smantana si telemeaua rasa si omogenizam bine.Turnam compozitia in tava, apoi presaram deasupra cascavalul ras si patrunjelul tocat.

Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 50 minute, pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

simo_brkic 1

06.12.2012, 01:56

mmmmmmmmmmmmm

PREDA 1

12.07.2017, 16:33

Buna ziua,
in reteta la incrediente, avem si laptele dar, nu avem in decsriere.Unde il punem si cand?

Multumesc mult!!

ela 1

12.07.2017, 23:16

laptele il amestecam cu smantana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu usturoi la cuptor