Castraveti bulgaresti

de Laly in Muraturi, 19 Sep 2010 | 7698 vizualizari

 

Si cum toata lumea pune castraveti,va propun si eu o reteta.

 

INGREDIENTE

  • castraveti cornisor
  • zahar
  • sare grunjoasa
  • otet
  • marar
  • ceapa 
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti:

1.Se spala castravetii si se taie la capete.Ceapa se curata si se taie rondele.


2.Se pun in borcanele de 800 gr ceapa taiata rondele,apoi castravetii in picioare.Se adauga 1 lingurita de sare,2 lingurite de zahar si 5 linguri de otet.Se adauga marar si boabe de mustar.Se completeaza cu apa.


3.Se pun borcanele sa fiarba intr-un vas unde am pus pe fundul lui un prosop de bucatarie,sa nu se sparga la fiert.


4.Se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute.Se lasa sa se raceasca,apoi se depoziteaza incamara.


Sunt deliciosi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

19.09.2010, 23:23

Pai..............daca primesc macar unul de la fiecareumplu si eu camara

Bucataras Medi 1

20.09.2010, 10:11

tot unu vrea si eu .............................

Rocsi 1

20.09.2010, 10:57

tare frumosi i-ai aranjat tu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti