Castraveti bulgaresti

de Criss in Muraturi, 20 Sep 2011 | 7533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -castraveti,
  • -otet,
  • -zahar,
  • -sare pt muraturi,
  • -boabe mustar,
  • -boabe piper,
  • -marar si cimbru
  • -ceapa,
  • -morcov,
  • -hrean
  • -foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti:

Spalam bine castravetii (e bine sa-i tinem 1-2 ore in apa rece)


In borcanele spalate punem cimbru si marar, foi de dafin, boabe se mustar si de piper, asezam castravetii, rondele de ceapa si morcovi, cate un catel de usturoi, 1 lingurita sare grunjoasa, 1 lingurita zahar, 5 linguri otet si umplem cu apa. Capsam borcanele, le invelim in carpe si le punem la fiert aproximativ o ora.


Dupa ce se stinge focul, se lasa sa se raceasca apoi se pot pune borcanele pe raft. Cel mai mult imi place la aceasta reteta ca nu se foloseste conservant.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Criss 1

21.09.2011, 08:00

Multumesc dragele mele.

Criss 1

21.09.2011, 08:01

Nina, pun apa rece, apoi capsez borcanele, le invelesc in carpe si le pun la fiert.

Mihaela11_jo 1

21.09.2011, 10:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti in otet