Castraveti bulgaresti

de ralu_ca in Conserve, 1 Noi 2015 | 1600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 borcane
  • castraveti (5-6 in borcan)
  • 7-8 cepe
  • morcovi
  • 2-3 catei usturoi/borcan
  • foi dafin
  • hrean
  • 1 lingurita cu vf sare/borcan
  • 5 linguri otet/borcan
  • 1 lingurita si jumatate zahar/borcan
  • boabe piper, mustar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti:

In borcanele spalate am pus pe "fund" boabe piper, mustar, apoi solzisori de ceapa, castravetii asezati in picioare, bastonase de morcovi, bastonase hrean (pe marginea borcanului), usturoi taiat felii, 1 lingurita cu vf sare, 1 lingurita si jumatate zahar, 6 linguri otet. Apoi umplu borcanele cu apa rece.


Borcanele le-am asezat intr-o oala, pe fundul careia am asezat un prosop si am umplut cu apa pana la jumatatea borcanelor. Le-am lasat la foc mic pana ce clocoteste apa, apoi inca approx 30 minute. Le-am lasat sa se racoreasca si le-am asezat in pivnita.


Spor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Constelatialeu 1

01.11.2015, 16:52

Gherca Daniela 1

01.11.2015, 17:29

Rocsi 1

01.11.2015, 19:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate picante