Castraveti bulgaresti in otet

de Gicuta69 in Muraturi, 23 Sep 2015 | 13299 vizualizari

 

Crocanti, cu gust dulce-acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 12 kg castraveti
  • 23 borcane cu capac 800 si 900 ml
  • 23 lingurite cu varf sare de muraturi 
  • 46 lingurite zahar 
  • 1,4 l otet 
  • 4-5 cepe
  • 2 morcovi
  • boabe de mustar
  • piper boabe
Portii: 23
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti in otet:

Castraveciorii ii spalam si ii lasam la scurs. Curatam si spalam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul rondele.


Asezam castravetii in borcan si adaugam ceapa si morcovul. La fiecare borcan punem o lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 60 ml otet (4-5 linguri).


Adaugam cate o lingurita cu boabe de mustar si 7-8 boabe piper. Completam cu apa si sigilam borcanele. Le punem la fiert in vase mai mari pe fundul carora punem mai multe straturi de hartie sau un prosop de bucatarie.


Le fierbem 15-20 minute, pana castravetii isi schimba culoarea. Ii lasam sa se raceasca in apa in care au fiert si ii depozitam in beci sau camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Gicuta69 1

24.09.2015, 21:03

Rocsi

Catalina L 1

24.09.2015, 21:55

vreau si eu....f buni

Gicuta69 1

25.09.2015, 12:29

Catalina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pepene murat