Castraveti bulgaresti reteta

de Gicuta in Muraturi, 23 Sep 2015 | 40494 vizualizari

 

Castraveti bulgaresti reteta
Crocanti, cu gust dulce-acrisor.

 

INGREDIENTE

  • 12 kg castraveti
  • 23 borcane cu capac 800 si 900 ml
  • 23 lingurite cu varf sare de muraturi 
  • 46 lingurite zahar 
  • 1,4 l otet 
  • 4-5 cepe
  • 2 morcovi
  • boabe de mustar
  • piper boabe
Portii: 23
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti reteta:

Castraveciorii ii spalam si ii lasam la scurs. Curatam si spalam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul rondele.

Asezam castravetii in borcan si adaugam ceapa si morcovul. La fiecare borcan punem o lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 60 ml otet (4-5 linguri).

Adaugam cate o lingurita cu boabe de mustar si 7-8 boabe piper. Completam cu apa si sigilam borcanele. Le punem la fiert in vase mai mari pe fundul carora punem mai multe straturi de hartie sau un prosop de bucatarie.

Le fierbem 15-20 minute, pana castravetii isi schimba culoarea. Ii lasam sa se raceasca in apa in care au fiert si ii depozitam in beci sau camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Gicuta 1

24.09.2015, 21:03

Rocsi

Catalina L 1

24.09.2015, 21:55

vreau si eu....f buni

Gicuta 1

25.09.2015, 12:29

Catalina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate