Chec aperitiv

de dakris in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2012 | 185519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua mari
  • 1 cana faina (~150 g)
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • 300 g sunca presata sau orice alt mezel
  • 100 g telemea
  • 100 g masline fara samburi
  • cateva fire marar
  • 2 ardei rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ouale se mixeaza pana devin o spuma. Se adauga uleiul, putin cate putin, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, apoi se adauga sunca si ardeiul taiate cubulete, telemeaua rasa, maslinele feliate si mararul tocat.

Se omogenizeaza toate ingredientele si se varsa intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Se coace la foc mediu pana se rumeneste usor la suprafata si se testeaza cu o scobitoare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci