Desert chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty in Dulciuri, 14 Dec 2017 | 3308 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac un chec"ochi de pisica", dar cum ochii mei sunt asezati mult prea jos si nici nu privesc gales, am schimbat-o rapid in 'chec aromat cu piscoturi si gem de caise",  nu de alta dar ma gheraie pisicile daca afla :)))
 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • un praf de sare
  • 5 linguri ulei
  • 7 linguri lapte
  • 1 lingura cacao
  • cardamom macinat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 10 linguri faina
  • 10 piscoturi
  • gem de caise
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec aromat cu piscoturi si gem de caise:

Separam ouale. Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi cu zahar pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam galbenusurile, laptele si uleiul si omogenizam. Cernem faina amestecata cu cacaua, praful de copt si cardamomul si amestecam usor cu o spatula.

Turnam compozitia intr-o forma de chec. Lipim cate doua piscoturi cu gem de caise si le introducem pe doua randuri in compozitie usor oblic. Apasam usor pe ele pentru a le introduce mai jos. Dam forma la cuptor pana trece proba scobitorii.

Scoatem checul si il lasam sa se raceasca. Il portionam inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec aromat cu piscoturi si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

26.03.2020, 19:09

super

ioana_lupu 1

27.03.2020, 08:22

Ce bine arata!

mihaelar63 1

21.08.2021, 06:48

) Nu-i pentru ce se pregateste ci pentru ce se nimereste !!! SE intampla si la mine sa ma adaptez din mers la cerintele de moment

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu caise